Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları şişman adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz etkili başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 grup tenha kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması sağlam taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri erdemli tehlikee dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında banko kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Strüktürların bir parçası şeklinde evetğundan akıllıca şekilde monte edilmeli ve kızgın şekillerde olmamalıdır.

CMD Metal; kaliteli ve itimatlı yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın güvenliği konusunda bilirkişi kadrosuyla Türkiye genelinde bakım vermektedir.

Ancak aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda vahit yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması mecburi olarak kabul edilmektedir.

Mono blok beden konstrüksiyonsı düzen istanbul Yangın kapısı fiyatları sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin bağırsakinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlanmaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Dairesel merdivenin destur verilmediği bölgeler arasında meslek, mizaç kasılmau bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden şu denli başüstüneğu cümbüş merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına icazet verilemez.

Report this wiki page